Kursus- og foredragsoversigt

 • Online kursus for professionelle

  Arbejder du professionelt med børn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom? Har du brug for bedre at forstå, hvad der sker inde i barnet, og hvordan du kan hjælpe det? Har du brug for konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig i relationen med barnet og forældrene?  Så er dette kursus for dig.

  Læs mere her
 • Online egenmestringskursus for forældre

  Har du et kronisk eller længerevarende sygt barn (0-11 år)? Har du brug for konkrete værktøjer, der kan hjælpe og aflaste dig og din familie i hverdagen? Så er dette kursus for dig.

  Læs mere her
 • Online Foredrag: Stress, angst & traumer

  Onsdag den 17. januar

  Dette kursus hjælper dig til at forstå, hvad stress, traumer og angst er, hvorfor det opstår, og hvordan du bedst muligt hjælper, forebygger og også selv kan behandle dit barn. Dette kursus er for alle med børn i 0-11-årsalderen.

  Læs mere her
 • Online Foredrag: Inddragelse og beskyttende faktorer for hele familien

  Onsdag den 24. januar

  I dette kursus får du viden om, hvordan du får trygge og robuste børn ved, at du som forælder har øje for både belastende og beskyttende faktorer. Kurset er for alle med børn i 0-11 år

  Læs mere her
 • Online foredrag: Kommunikation og FIP-modellen (Forberedelse, Information & Praktisk træning)

  Onsdag den 31. januar

  Dette kursus hjælper dig med at tale om svære emner med dit barn, og at forberede det på at gennemgå, noget der for barnet vil være svært. Kurset er for alle med børn i 0-11 år.

  Læs mere her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få indledningen gratis

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få indledningen til min bog “KRONISK og længerevarende SYGE BØRN” tilsendt på mail.

Ja tak, tilmeld mig