Kronisk og længerevarende syge børn - Sine Lyons

Kronisk og længerevarende syge børn – på hospital og hjemme i familien

Bogen henvender sig primært til forældre, som har et barn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom. Kronisk og længerevarende syge børn kan med voksnes hjælp blive kompetente medspillere allerede fra en tidlig alder.

Det gør dem til gladere og stærkere patienter – og kommer derved samtidig deres langsigtede helbred til gode.

Køb bogen på saxo.com

Hvad får du og dit barn ud af bogen?

Bogen viser, hvordan du kan lære dit barn at mestre både sygdom og behandling, således at det kan blive ekspert på egen krop og egen sygdom.

Mange børn som ofte får hjemmebehandling eller er i kontakt med hospital har risiko for at udvikle belastningsreaktioner eller blive traumatiseret. Det kan også ske for dem, der er tæt på det syge barn. Derfor har bogen også fokus på beskyttende faktorer – ikke kun for det syge barn, men for hele familien.

Bogen er baseret på forskning, men inddrager hele vejen igennem personlige fortællinger og eksempler og er derfor let at omsætte til praksis.

Forfatter Sine Lyons er mor til en dreng på 12 år med hæmofili A i svær grad (blødersygdom) og en rask datter på 8 år. Hun er cand.mag., familie-rådgiver og spædbarnsterapeut.

kronisk og længevarende syge børn_sine_lyons

Værktøj som supplement til bogen

Det er bedst at læse bogen først, inden du benytter nedenstående værktøj til yderligere at støtte dig selv, dit barn eller andre i familien.

Køb den hos saxo.com

Anmeldelser af bogen

Her kan du læse udvalgte anmeldelser af bogen “Kronisk og længerevarende syge børn – På hospital og hjemme i familen”

Læs anmeldelser