KOMMUNIKATION – INDDRAGELSE – TRÆNING

KIT-metoden

KIT-metoden arbejder målrettet med forebyggelse og behandling af hospitalstraumer hos børn med Kommunikation, Inddragelse og Træning.

Centralt for metoden er barnets position. Hvordan forstår barnet, det der sker? Hvordan kan barnet lære at være i alt det svære? Med forældres og sundhedspersonales hjælp, kan selv helt små børn, med den rette støtte og hjælp, mestre selv meget svære ting.

Ring mig op
egenmestringskursus for forældre

Forældrenes og sundhedspersonalets position i forhold til barnet er også vigtig at forstå, da barnets trivsel er afhængig af deres indbyrdes relation og deres relation med barnet.

KIT-metoden arbejder derfor også med, hvordan forældre og sundhedspersonale bedst hjælper barnet sammen.

Teorien bag og metoden er grundigt beskrevet i bogen KRONISK og længerevarende SYGE BØRN – På hospital og hjemme i familien.

KIT-metoden er udviklet af Sine Lyons, ejer af Center for Hospitalsbørn.

Kontakt mig her
Hør historien bag KIT-metoden
Kronisk og længerevarende syge børn - Sine Lyons

Kronisk og længerevarende syge børn – på hospital og hjemme i familien

Bogen henvender sig primært til forældre, som har et barn (0-11 år) med en kronisk eller længerevarende sygdom. Kronisk og længerevarende syge børn kan med voksnes hjælp blive kompetente medspillere allerede fra en tidlig alder.

Det gør dem til gladere og stærkere patienter – og kommer derved samtidig deres langsigtede helbred til gode.

Læs mere om bogen
Få indledningen

Behov for akuthjælp eller konsultation?

Ved behov for akuthjælp kan du kan du indenfor 3 timer få en akutsamtale i åbningstiden eller efter kl. 20 på hverdage. Send SMS med tekst “Akut” til tlf. 42 75 54 32.

Pris 500 kr. (30 min.)

Send besked
Ring mig op