Forfatter og foredragsholder Sine Lyons - CH

Foredrag og workshops

Alle foredragene tager udgangspunkt i KIT-metoden og kan kombineres således, at du får lige præcis det, du har allermest brug for at høre om.

Foredragsholder, Sine Lyons, er forfatter til bogen KRONISK og længerevarende SYGE BØRN – På hospital og hjemme i familien

Ring mig op

Eksempler på foredrag og workshops

 • Sådan giver du dit barn den bedst mulige oplevelse, når det skal på hospital?

  I dette foredrag kommer vi ind på de 4 parametre, som er vigtige for børn, når de er på hospital; Tid, alder, kendskab til personalet og kendskab til hospital/procedurer.

  Vi gennemgår også “lægesamtalens faser”, og hvordan du bedst muligt støtter dit barn igennem kommunikationsprocessen. Vi kommer også ind på, hvordan du bedst muligt forbereder dit barn til konsultationer, undersøgelser og procedurer samt hvordan du kan evaluere sammen med dit barn og dermed drage erfaring, som du kan tage med til næste gang. 

 • Stress, traumer og angst

  I dette foredrag kommer vi ind på den tre-delte hjerne, og hvordan nervesystemet påvirkes under en belastning. Du får bl.a. en bedre fornemmelse af forskellen mellem stress, belastning og traume. Vi gennemgår også, hvordan du bedst muligt hjælper dit barn (eller en søskende), så en belastende oplevelse ikke sætter sig som et traume. Vi kommer også ind på, hvordan du selv kan få en fornemmelse for, hvorvidt dit barn har et traume, og hvordan du bedst kan hjælpe det. Derudover gennemgår vi en række øvelser, som kan hjælpe belastede og traumatiserede børn – og også forældre.

 • Hvorfor er inddragelse et vigtigt begreb for familier med et barn med en kronisk eller længerevarende sygdom?

  I dette foredrag taler vi bl.a. om barnets kompetencer, og hvordan og hvornår barnet kan være med til at træffe beslutninger.

 • Sådan kan du skabe en hverdag, som både støtter det syge barn og hele familien!

  I dette foredrag har vi fokus på de 2 B’er – Belastning og Beskyttelse. Derudover taler vi om, hvordan du bedst muligt sikrer at dit barn oplever tryghed og forudsigelighed i en utryg verden.

 • Sådan taler du om svære ting med syge børn og søskende!

  I dette foredrag taler vi om, hvad børn kan tåle at høre og hvorfor. Derudover arbejder vi med at lave historier om svære emner til børn og hele familien.

 • Stikkeangst, behandlingsangst mm.

  I dette foredrag kommer vi ind på, hvordan du kan forebygge angst i forskellige situationer som; blodprøvetagning, undersøgelser og procedurer mm. Vi kommer også ind på, hvordan du kan hjælpe dit barn, hvis det har fået angst.

Kontakt mig for aftale om foredrag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, Sine Lyons, for yderligere information eller for at høre, hvordan vi sammen kan skræddersy et arrangement til jer. Du kan kontakte mig på telefon: 4275 5432 eller på mail: info@hospitalsbarn.dk

Send en sikker mail