UDTALELSER

Læs udtalelser fra kunder hos Center for Hospitalsbørn

Sine, vi stod magtesløse i klemme i en hæslig spiral, hvor overgreb gav vores søn en forventning om flere overgreb, som dermed avlede modstand og på den måde netop indfriede de forventede overgreb. Jo mere han kæmpede imod, jo mere måtte vi holde fast, og jo mere kæmpede han.

Sine, du kan noget helt specielt. Tak fordi, du ville bruge lidt af din tid og dine evner på at hjælpe os. Tak, for at give vores søn det, jeg ikke kunne: en lettere kuffert med hjul, så den er meget meget lettere at have med sig igennem livet. Det betyder ALT at kunne mestre sig selv.

Mor til 7-årig dreng med kronisk sygdom

Kan I huske Magne, der havde traume i det han så en hospitalsstue, da han skulle have lagt dræn?

Vi er en uge inde i hans nylagte plan, hvor Magne får lagt en longline, hvor medicin kan løbe i, men blodprøver kan også trækkes.

Det betyder 0 nåle, mens vi er indlagt.

De første par dage var præget af traume, fordi Magne ikke vidste, at longlinen er et bedre alternativ end drop. Det skal dog siges, at han blev lynhurtigt god igen, og han havde stadig tillid til sygeplejersken.

MEN så vendte det, nu sidder han vitterligt sådan her, når de piller forbinding af, ja selv, når de er helt inde og kigge til plaster.

I dag troede jeg, vi fik ødelagt den tillid, der var bygget op, fordi i dag skulle plastret skiftes, og plastret er stort, så hvad nu? Jeg skyndte mig at få fat i @hospitalsbarn.dk og vi fik lavet en rigtig fin plan.

Magne fik også beroligende lige inden, og ved i hvad!!! Han klarede det! Han var rolig og da han blev bange sagde han stop, og så fik han en pause, og så fortsatte vi igen. Det lykkedes!!!! Jeg er så stolt af min lille fyr.

Hold nu kæft, det har givet ro i maven, når arbejdet med Sine (Center for Hospitalsbørn) giver så meget pote allerede.

Mor til 4-årige Magne, der har Kabuki syndrom og galdevejsatresi
Sine er en fantastisk empatisk, vidende og rolig person, der connecter umiddelbart med barnet. Hun har hjulpet vores søn med panikangst omkring blodprøvetagning pga. en traumatisk oplevelse som spæd. Mine varmeste anbefalinger.
Mor til 8-årig 'rask' dreng

Jeg kan varmt anbefale Sine Lyons, som møder en med varme og enorm empati samt professionalisme. Hendes ord er som en omfavnelse af sjælen, og hurtigt finder man tryghed. Hendes enorme viden har været en kæmpe hjælp for ikke bare mig, men for hele familien. Sine fik lynhurtig sporet sig ind på kernen af vores problem og med hende som vores guide, fik vi udover mere ro på hjemmefronten også kontaktet sygehuset og fik lagt en ny plan. Sine var vores tovholder for hele familien, og det er nødvendigt i kritiske situationer.

Mor til 4-årig dreng med blødersygdom i svær grad

Center for Hospitalsbørn

Send besked via sikker mail

Det er vigtigt for mig, at dine informationer ikke utilsigtet kan blive opsnappet af andre. Derfor benytter jeg sikker mail til mine klienter.

Du skal blot trykke på knappen herunder for at starte en samtale med mig.

Send sikker mail