kronisk og længevarende syge børn_sine_lyons

ANMELDELSER

Kronisk og længerevarende syge børn

Bogen til forældre, som har et barn med en kronisk eller længerevarende sygdom. Børn kan med voksnes hjælp blive kompetente medspillere allerede fra en tidlig alder.

Se anmeldelser af udgivelsen herunder.

Køb bogen på saxo.com
Anmeldelse af bog i Dansk Handicap Forbunds forældreblad

Dansk Handicap Forbund

Anmeldelse fra Dansk Handicap Forbunds blad:

FK-nyt nr. 2 oktober 2020 på side 23. Du kan se den i deres blad herunder eller ved at trykke på billedet.

Læs anmeldelse her

Børne- og ungesygeplejersken

Anmeldelse fra Børne- og ungesygeplejersken 012020

Jeg har to faglige ledestjerner og Mie Femø Nielsen, professor, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, er den ene. Så at få disse ord fra hende, ja så fås det simpelthen ikke større!

Sine Lyons om anmeldelsen fra Mie Femø

Min veninde Sine har skrevet en meget inspirerende og konkret brugbar bog primært henvendt til forældre til kronisk syge børn,- men også sundhedspersonale, der arbejder med børn med sygdom.

Personligt fandt jeg den relevant, selvom mine børn ikke har kroniske sygdomme. Jeg brugte redskaber og vejledning fra bogen, da min søn skulle have hevet en tand ud, og var nervøs og utryg inden. Og jeg er ret sikker på, at jeg får brug for bogen igen i fremtiden.

Som uddannet ergoterapeut er jeg godt funderet i mestringsbegrebet, og helt forenklet handler bogen om, hvordan man som forælder el. professionel kan fremme barnets mestring i hverdagen med sygdom. Bogen er befriende ikke-dømmende og rummende ift. de udfordringer man som forælder står i, men giver nogle rigtig gode bud på, hvordan man kan tackle dem. Sine bruger mange eksempler fra sit eget liv med en søn med alvorlig blødersygdom, og det gør kun bogen mere jordnær og erfaringsbaseret.

Mine varme anbefalinger!

 

Christina Christensen, ergoterapeut